Roliga klipp på internet

Det finns många som är helt galen i alla de roliga klipp som finns på YouTube, MSN och Facebook. Det finns inget som lyser upp ens dag bättre än dom. Det finns några ytterst roliga klipp på katter som får en del kattägare att vara oändligt glad att deras egen katt är så lugn ändå. De populäraste klippen måste ju vara dom med just husdjur. Antalet klipp på hundar, katter och fiskar som gör knäppa grejer är långt uppe i tusentalen vid det här laget. Vissa saker kan man sitta och skratta tills man nästan ramlar av stolen, peka på skärmen och skrika att så gör minsann mitt djur också! Och det är kanske det som är tjusningen med klippen, och det som gör att vi kan se dom som roliga klipp. Själva frasen ”roliga klipp” har i sig själv blivit något av ett varumärke nästan. Man kan googla orden och få upp 963 000 resultat, det är bara att välja och vraka bland dom. Den vanligaste källan till dessa klipp är ju så som sagt djur, men inte bara husdjur. Det var ett av dessa roliga klipp som blev väldigt populärt för något år sen, det var inte ens särskilt långt, kanske 1 minut eller så. På klippet ser man först bara en vuxen panda med en babypanda liggande nedanför vid fötterna, den vuxna tuggar i sig en bambugren. Det som gör detta till ett roligt klipp är att helt plötsligt så nyser babypandan så högt att den vuxna faktiskt slår ut med armarna för att hålla sig balanserad. Ett annat väldigt roligt klipp är ett av två papegojor, den ena ger den andra massa pussar och frågar vad hon gör. Just det hör, enligt många, inte bara till roliga klipp-kategorin, utan även till de klippen som man sitter och ”ooo”ar, ”ahhh”ar och ”nawww”ar över. Ett gulligt klipp helt enkelt. Antalet sådana här klipp är förmodligen oändlig, och det kommer in nya varje dag. Vissa får populariteten som babypandan fick, andra märks knappt av. Det som avgör om roliga klipp blir populära är inte bara om det är roligt nog utan även hur många människor som för det vidare. Lyckas man få till ett roligt klipp som hamnar i händerna av ett par pratglada tonåringar så har man större chans att lyckas än annars. Det är ganska illa när man behöver marknadsföra till och med roliga klipp.