Vadderade kuvert och vart du hittar dem

vadderade kuvertDet är inte alls svårt att hitta vadderade kuvert idag. Förr var det kanske en liten utmaning att få tag på vadderade kuvert, då du var tvungen att gå till posten för att köpa dom. Idag kan du bara gå in till Ica eller ett postombud för att få tag på dom. Finns de inte ute i butiken någonstans eller vid disken eller kassan så kan du fråga om vadderade kuvert så kanske de har det bakom disken eller kassan någonstans. Allting kan ju inte vara ute i butiken trotts allt, speciellt inte om det finns en viss historik att sådana objekt görs sönder. De allra flesta postombud har idag i alla fall grundutbudet av vadderade kuvert, de gröna från postens eget sortiment, som kommer i tre behändiga storlekar. Small, medium och large. Den minsta storleken av vadderade kuvert är inte mycket att hurra för, de duger till att skicka mindre föremål så som nycklar och sedlar, men inte mycket annat. De vanligaste storlekarna att använda är medium och large då det får plats lite mer i dom. I large kan man till exempel få ner ett A4 papper utan något större problem.